Το νέο SUV PEUGEOT 3008 βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες  σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της PEUGEOT. Στο πλαίσιο λανσαρίσματος η εταιρεία ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. καλεί όλους τους πελάτες της αλλά και τους φίλους της γαλλικής μάρκας στις εγκαταστάσεις της, το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Δεκεμβρίου, για ένα  test drive του νέου 3008 που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά.

Από τις 10.00 έως τις 18.00 και τις δύο ημέρες, οι επισκέπτες της ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν αλλά και να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα της πλήρως ανανεωμένης γκάμας της Peugeot από το σούπερ μίνι πόλης 108 έως την αγωνιστική έκδοση 308 GTi by Peugeot Sport. Πρωταγωνιστής βεβαίως του open weekend, το νέο SUV PEUGEOT 3008 διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις πετρελαίου και βενζίνης.

Η νέα γενιά του 3008 αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο μοντέλο μαζικής παραγωγής της Peugeot, και έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην δημοφιλή κατηγορία των SUV η οποία γνωρίζει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση σε όλες τις αγορές παγκοσμίως. Με την απαράμιλλα γοητευτική του σχεδίαση, τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό, την εσωτερική διάταξη i-cockpit νέας γενιάς και τους εξαιρετικά αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, το 3008 είναι το αστέρι που στολίζει την έκθεση του επίσημου διανομέα της Peugeot - ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. - στην Χαλκηδόνα. 

Βαγγέλης Γκούμας

Tags: