Το ολοκαίνουριο Volvo V90, το εντυπωσιακό luxury wagon της σουηδικής μάρκας θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην εφετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016», που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Το V90, στην έκδοση D5 AWD, κάνει την πρεμιέρα του στο ελληνικό κοινό στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού Inscription, στο πολύ εντυπωσιακό γκριζογάλανο χρώμα με την ονομασία Mussel Blue. Θα διαθέτει εκτός άλλων το σύστημα CarPlay για “mirroring” του κινητού iPhone στην κεντρική οθόνη αφής τύπου τάμπλετ, που διαθέτουν τα μοντέλα της σειράς 90.

Το νέο μοντέλο θα έχει κυρίαρχη θέση στο εντυπωσιακό περίπτερο της Volvo, δίπλα στα υπόλοιπα μοντέλα της Σειράς 90, τα XC90 και S90. Παράλληλα, όλη η γκάμα της Volvo θα είναι παρούσα, σε εντυπωσιακές εκδόσεις που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η διοργάνωση της έκθεσης έρχεται σε μία πολύ ευνοϊκή χρονική στιγμή για τη Volvo και τους πελάτες της στην Ελλάδα, καθώς αυτές τις μέρες η σουηδική μάρκα «τρέχει» την καμπάνια Volvo Now, δίνοντας την ευκαιρία απόκτησης ενός μοντέλου της σε μειωμένες τιμές, με πλούσιο εξοπλισμό και 5 χρόνια εγγύηση.

Βαγγέλης Γκούμας