Η Fiat Professional γιόρτασε πριν από λίγες ημέρ��ς, μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Motocross Tony Cairoli ανήμερα των γενεθλίων του, ανακοινώνοντας ότι η χορηγία της θα συνεχιστεί έως το 2018. Ο Σικελός οδηγός ήταν παρών στην έκθεση του Ανόβερο στις 28 Σεπτεμβρίου για όλους τους φίλους του που θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά. Ο Cairoli επισκέφθηκε το περίπτερο της Fiat Professional στη σημαντικότερη επαγγελματική έκθεση στην Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 29 Σεπτεμβρίου στη γερμανική πόλη.

Αυτή η αναγνωρισμένου κύρους συνεργασία βασίζεται σε κοινές αξίες όπως το πάθος, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Αυτά είναι τα συστατικά επιτυχίας που συνοδεύουν καθ' όλη τη διάρκεια του 2016, τη μάρκα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της FCA. Με τη δύναμη που της δίνουν τα νέα της μοντέλα και πάντα με επίκεντρο τον καταναλωτή, η Fiat Professional είναι αποφασισμένη να ανοίξει νέους δρόμους στην παγκόσμια αγορά.

Η Fiat Professional είναι επίσημος συνεργάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross MXGP 2016 και χορηγός τίτλου στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στη Μεγάλη Βρετανία. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο Cairoli έχει στεφθεί οχτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 647 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, παρά το δύσκολο ξεκίνημα λόγω τραυματισμού στην αρχή της χρονιάς.

Το pick up Fullback αποτέλεσε το επίσημο όχημα αυτού του συναρπαστικού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, επιδεικνύοντας σε κάθε αγώνα όλα του τα προτερήματα όσον αφορά τη διαμόρφωση, τις διαστάσεις και τους κινητήρες. Το σύστημα τετρακίνησης του Fullback μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δύσκολη διαδρομή, όπως και μια μοτοσικλέτα motorcross.

Η Fiat Professional ήταν πριν από λίγες ημέρες Χορηγός Παρουσίασής του αγώνα "Motorcross of Nations 2016", όπου ο Tony Cairoli οδήγησε την Ιταλική ομάδα στην πίστα της Maggiora (Novara). Μερικά Fullback ήταν τα αστέρια της εκδήλωσης του "Motorcross Nation 2016" για το κοινό. Αποτελούσαν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τις αγωνιστικές ομάδες στο Skybox, το σημείο όπου απηύθυναν τον επίσημο χαιρετισμό τους στο κοινό. Παράλληλα, τα Fullback χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των νικητών των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων MX2 και MXGP, ενώ την περασμένη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν στην παρέλαση του αμερικανικού Dream Team.

Βαγγέλης Γκούμας