Η ŠKODA θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι με ένα μοντέλο που είναι δυνατότερο από μία αρκούδα. Για το διάστημα 1 – 16 Οκτωβρίου 2016, ο Τσέχος κατασκευαστής αυτοκινήτων θα παρουσιάσει το ŠKODA KODIAQ στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά. Με μήκος 4,70 m, με δυνατότητα 5 και 7 καθισμάτων και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία του, το SKODA KODIAQ είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας.

Από τον Φεβρουάριο του 2017, το νέο μοντέλο της ŠKODA θα μπει δυναμικά στην αγορά με όπλα του: τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την έντονη προσωπικότητα, τους εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους, την ευφυΐα στην πρακτική εφαρμογή και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάτι που διαθέτουν μόνο αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.
Kodiaq  3.JPG
Με το KODIAQ, ο Τσέχος κατασκευαστής αυτοκινήτων επεκτείνει τη γκάμα του σε επτά μοντέλα και με περισσότερες από 40 εκδόσεις. Ταυτόχρονα, το νέο μοντέλο σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκτεταμένης εκστρατείας SUV. Ως μέρος της στρατηγικής του 2025, ο κατασκευαστής θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση του στην σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία SUV, με την κατασκευή επιπλέον νέων μοντέλων στα επόμενα χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, η ŠKODA θα ενισχύσει την γκάμα της και θα προσελκύσει νέους πελάτες. Με το KODIAQ να οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση, η μάρκα επεκτείνει τη φιλοσοφία της στο να προσφέρει το καλύτερο συνολικά πακέτο σε κάθε κατηγορία.

Την πρώτη ημέρα τύπου (press day), όλα τα φώτα θα είναι πάνω στο νέο SUV. Συνολικά 11 KODIAQ θα βρίσκονται επί σκηνής, ενώ η πλήρη γκάμα των μοντέλων της μάρκας θα παρουσιαστεί την αντίστοιχη δεύτερη μέρα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τον «κόσμο» της ŠKODA: π��δηλασία, χόκεϊ επί πάγου και συνδεσιμότητα όπως επίσης και για τον σχεδιασμό της μάρκας από το ŠKODA Design Lab PRECIOSA.Η συνέντευξη Τύπου της ŠKODA, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στις 7:45, στην αίθουσα 4 και στο περίπτερο 215. Την ζωντανή της μετάδοση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο www.skoda-storyboard.com.

Βαγγέλης Γκούμας