Η FUSO αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ομίλου Daimler AG, καθώς από το 2004 ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων της Ασίας, έχει ενταχθεί πλήρως στην Daimler Trucks και διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο ως πυλώνας της εταιρείας στην Ασία.

Με το FUSO Canter η Mercedes-Benz Ελλάς προσθέτει ένα μοναδικό ελαφρύ φορτηγό στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και διευρύνει ακόμη περισσότερο την πλούσια γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η καινοτομία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα ισχυρό μέλος της οικογένειας της Μercedes-Benz Ελλάς.

Το FUSO Canter προσφέρει πέντε κατηγορίες βάρους, τρεις εκδόσεις καμπίνων, τρεις κινητήρες και έξι μεταξόνια. Με λίγα λόγια: αποτελεί μία εξαιρετικά οικονομική, εξατομικευμένη και πολλαπλά χρηστική μεταφορική λύση.Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Canter σε Ελληνικό έδαφος υπό τη σκέπη της Mercedes-Benz Ελλάς θα πραγματοποιηθεί 13-16 Οκτωβρίου 2016, στη 2η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Transport Show 2016, στο MEC Παιανίας.

Όσον αφορά στις τεχνικές υπηρεσίες του προϊόντος, αυτές παρέχονται από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών FUSO της εταιρείας, το οποίο με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του στα οχήματα Mercedes-Benz, είναι σε θέση να προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών.

Βαγγέλης Γκούμας