Έχοντας κερδίσει το κοινό στην Ελλάδα, αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, τα μοντέλα της Renault ξεχωρίζουν για τον δυναμικό σχεδιασμό τους, την υψηλή ποιότητα, τις πρωτοποριακές λύσεις, αλλά ι τους προηγμένους κινητήρες με τεχνολογία από τη Formula 1 που προσφέρουν υψηλή απόδοση, με εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που έχουν προκύψει από την 1/6/2016 στον τρόπο φορολόγησης των καινούργιων αυτοκινήτων, η Teoren Motors προσφέρει τις δημοφιλείς εκδόσεις των Renault Twingo, Clio, Clio Sport Tourer και Captur σε νέες χαμηλότερες τιμές, προσφέροντας αυξημένο όφελος στους αγοραστές.

Παράλληλα, επιπλέον των νέων τιμών, η Teoren Motors έχει εξασφαλίσει ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων, τα οποία έχουν εκτελωνιστεί πριν την 1/6/2016 και διατίθενται με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων Renault & Dacia. Σε κάθε περίπτωση και με τον νέο τρόπο φορολόγησης, στη Renault ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί νιώθοντας πάντα σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή.

Βαγγέλης Γκούμας