Ήταν μια πολύ καλή στιγμή για την Suzuki η οποία υποδέχθηκε τη βράβευση των Suzuki Vitara και Swift Sport με τον τίτλο “Best Buy”, στην αξιολόγηση Car of the Year που οργανώνει το διε��νούς φήμης περιοδικό What Car? της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην ιδιαίτερα απαιτητική βρετανική αγορά, το νέο Suzuki Vitara απέσπασε τον τίτλο «Καλύτερη Αγορά στα Μικρά SUV με τιμή κάτω από 15.000 λίρες», ενώ το Suzuki Swift Sport βραβεύτηκε ως «Καλύτερη Αγορά στα Σπορ Hatchback με τιμή κάτω από 15.000 λίρες».

Tο Vitara δέχθηκε μεταξύ άλλων ιδιαίτερα θετική κριτική για την οδηγική συμπεριφορά του, τη μεγάλη ποικιλία επιλογών εξατομίκευσης και την ευρύχωρη καμπίνα του.
Swift[.JPG
Αντίστοιχα, το Swift Sport, , χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό ως «Η επιτομή των μικρών “καυτών” hatchback» με υπεροχή που ξεχωρίζει στην κατηγορία, καθώς κερδίζει το βραβείο για 5η συνεχή χρονιά.

Κάθε βράβευση από τον «Ειδικό Τύπο» είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά η πραγματική επιβράβευση των προσπαθειών μας έρχεται μέσα από την αγάπη και την προτίμηση που δείχνει στα αυτοκίνητα της Suzuki το ίδιο το αγοραστικό κοινό, που τα επιλέγει για να μοιραστεί και να χτίσει μαζί τους τις δικές του στιγμές.

Βαγγέλης Γκούμας