Το Opel Mokka, έχοντας αποσπάσει δύο φορές τον τίτλο “All-wheel drive car of the year”, επιβεβαιώνει και πάλι τα πολυάριθμα ταλέντα του με τη διάκριση συνδεσιμότητας “Connectivity Award”. Τ�� bestseller των SUV τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο του Auto Bild Allrad για το πρωτοποριακό σύστημα Opel OnStar. Η υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης της Opel εντυπωσίασε τους ειδικούς με το εύρος των δυνατοτήτων της.
opel on star  βραβειο.JPG
Mokka και Opel OnStar συνθέτουν τον τέλειο συνδυασμό: Από τότε που λανσαρίστηκε πριν από τρία χρόνια περίπου, πάνω από 500.000 πελάτες έχουν αγοράσει το συμπαγές SUV της Opel. Στη Γερμανία, το πολυτάλαντο SUV με τις εκτός δρόμου ικανότητες συγκεντρώνει μερίδιο αγοράς πάνω από 20%. Το νέο Mokka X, που γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, προτίθεται να συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία. Ο πιο σκληροτράχηλος χαρακτήρας, το ανανεωμένο εσωτερικό και η νέα γενιά infotainment θα παίξουν το ρόλο τους.
Opel-Mokka-X- 2.jpg
Η υπηρεσία Opel OnStar, φύλακας άγγελος ‘24 ώρες το 24ωρο’, με αυτόματη απόκριση σε περίπτωση σύγκρουσης, υποστήριξη κλεμμένου οχήματος &οδική βοήθεια, είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας επιτυχίας. Τα συστήματα διασφαλίζουν επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα για μέχρι επτά κινητές συσκευές με το ισχυρό Wi-Fi Hotspot.Στην Ελλάδα, η υπηρεσία Opel OnStar θα είναι διαθέσιμη από φέτος το φθινόπωρο.

Βαγγέλης Γκούμας