Το Jeep Camp είναι μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα δοκιμών τετρακίνητων οχημάτων με 14 περάσματα που προσομοιάζουν δύσκολα off road σημεία, όπως μεγάλες ανηφόρες με σαθρό χώμα, κατηφόρες με απότομη κλίση, υδάτινα εμπόδια, πέτρες κλπ.Είναι η μοναδική στο είδος της, εντός αστικού ιστού στην Αθήνα.
jeep 1.JPG
jeep 2.JPG
Στο Jeep Camp μπορεί ο οποιοσδήποτε να οδηγήσει όλες σχεδόν τις εκδόσεις του νέου Jeep Renegade, που ανακηρύχτηκε αυτοκίνητο της χρονιάς 2016 για την Ελλάδα, και να διαπιστώσει ο ίδιος τις μοναδικές ικανότητές του, σε μια αξέχαστη εμπειρία test drive.
jeep 4.JPG
Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Lancia Jeep Ελλάς βρίσκεται εκεί προκειμένου να καθοδηγήσει τους φίλους του Jeeping στα μυστικά της off road οδήγησης και της απόλυτης περιπέτειας!
jeep 5.JPG
Η πίστα βρίσκεται επί της Λ. Βουλιαγμένης 87 στη Γλυφάδα, απέναντι από το κάθετο συγκρότημα της AυtoOne (μέλος του ομίλου Συγγελίδη) και είναι ανοικτή για το κοινό κάθε Σάββατο, από τις 10:00 έως τις 16:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210- 9644691.

Βαγγέλης Γκούμας