Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε ενισχύοντας τ��ν προσπάθεια ενός κορυφαίου αθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Ρίο, ανακοινώσε την υποστήριξή της στον Λευτέρη Πετρούνια, παραχωρώντας σε αυτόν ένα άκρως “personalized” JUKE, για τις καθημερινές του μετακινήσεις. ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ 1.JPG
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε την καριέρα του στη γυμναστική σε μικρή ηλικία, αλλά το 2005, στα 15 του χρόνια εγκατέλειψε προσωρινά το άθλημα και επέστρεψε σε αυτό το 2008. Από τότε διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία καθώς στις 31 Οκτωβρίου του 2015, κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής, στη Γλασκώβη ��ε 15.800 βαθμούς. Η διάκριση αυτή του έδωσε και το «εισιτήριο» της απευθείας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ μόλις πρόσφατα στις 25 Μαρτίου του 2016, με 15.875 βαθμούς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ντόχα του Κατάρ.
PETROYNIAS 3.JPG
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε υποστηρίζει και την Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, καθώς θα διαθέσει στόλο αυτοκινήτων Nissan, για τις μετακινήσεις τόσο των επισήμων όσο και της συνοδείας της Ολυμπιακής Φλόγας “Rio 2016”, αρχής γενομένης από την Τελετή Αφής της Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, στις 21 Απριλίου.

Βαγγέλης Γκούμας