Σαν μέλος του προγράμματος Influencer που περιορίζεται σε 500 συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο, ο Neumann θα προσφέρει μία μηνιαία έκθεση με τις τάσεις της βιομηχανίας, την προσωπική του επαγγελματική διαδρομή και το κίνητρό του να επαναφέρει την Opel σε τ��οχιά επιτυχίας. Ο CEO της Opel δίνει συχνά το παρών στο twitter και το youtube-videocast.

“Το linkedIn είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο επαγγελματιών στον κόσμο με πάνω από 400 εκατομμύρια μέλη. Χαίρομαι πραγματικά που είμαι μέλος του προγράμματος ‘LinkedIn Influencer’ και ανυπομονώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου για την επάνοδο της Opel, με ειδικούς και ανώτερα στελέχη. Επίσης μπορώ να προωθώ την Opel σαν ένας εργοδότης με επιρροή» δήλωσε ο Neumann.

Το linkedIn γίνεται όλο και ισχυρότερο σαν πλατφόρμα επικοινωνίας και γνώσης τους τελευταίους μήνες. Η δέσμευση του Neumann στις ψηφιακές επικοινωνίες και στο εν λόγω κανάλι, αποτελεί περαιτέρω απόδειξη του προφίλ της ‘προσιτότητας’ της μάρκας, ενώ εναρμονίζεται και με τις δραστηριότητες της Opel στα μέσα κοινωνικής δικτύω��ης και σε θέματα ανθρωπίνων πόρων. Η Γερμανική εταιρία για μία φορά ακόμα διερευνά νέους δρόμους στην προσέλκυση ταλέντων και στην ψηφιακή παρουσία του CEO. Η Opel πρόσφατα ανακοίνωσε μία στρατηγική συνεργασία με την πρωτοποριακή, κινητή online πλατφόρμα προσλήψεων Truffls.

Βαγγέλης Γκούμας