Έτσι περιγράφονται τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα Star-Class της Mercedes-Benz και δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου τόσο με την άριστη τεχνική τους κατάσταση όσο και με την άψογη εμφάνισή τους. Άλλωστε, για να ανήκουν στην κατηγορία Star-Class πρέπει να πληρούν πολύ συγκεκριμένες, αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις που έχουν σχέση με την ηλικία, την εμφάνιση και τη μηχανική τους αρτιότητα.

Τώρα, με γνώμονα την ακόμα καλύτερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα μεταχειρισμένα «αστέρια», το site που τα φιλοξενεί ανανεώθηκε ριζικά! Με φωτογραφίες, τιμές και παρουσίαση αυτοκίνητων σε ειδική προσφορά, σίγουρα ο καθένας θα βρει το κατάλληλο για τις ανάγκες του αυτοκίνητο της Mercedes-Benz.

Με μέγιστη ηλικία τα 5 χρόνια και έως 100.000 χλμ, με 12 μήνες οδική βοήθεια και 30 ημέρες δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου, η κατηγορία Star-Class είναι πλέον προσιτή σε όλους. Επισκεφτείτε το διαδικτυακό τους «σπίτι» στο http://www.hallofstars.gr/, ενώ αν θέλετε να δείτε τα αυτοκίνητα στο φυσικό τους περιβάλλον, το πρότυπο κέντρο επιλεγμένων μεταχειρισμένων «Hall of Stars» βρίσκεται στην οδό Θηβαΐδος 20, 145 64 Ν. Κηφισιά.

Βαγγέλης Γκούμας