Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η PEUGEOT στην ελληνική αγορά, με 4.855 ταξινομήσεις επιβατικών μοντέλων και μερίδιο αγοράς 6,4%, εμφανίζοντας αύξηση πωλήσεων 147% σε σχέση με το 2014 , ποσοστό που σηματοδοτεί ένα απόλυτο ρεκόρ.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2015 κα�� η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την PEUGEOT Professionnel να σημειώνει μερίδιο αγοράς 10,2%. Ενημερωτικά, η ελληνική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων το 2015 έκλεισε στις 75.805 ταξινομήσεις, παρουσιάζοντας αύξηση 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Στην ανοδική πορεία της Peugeot σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η διείσδυσή της στις εταιρικές πωλήσεις, μια αγορά που εμφανίζει αυξητική τάση. Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, οι νέοι κινητήρες E6 πετρελαίου και βεν��ίνης σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων (EAT6), η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπή ρύπων, το χαμηλό κόστος χρήσης, ο πλήρης χαρακτήρας των μοντέλων της premium γαλλικής μάρκας, σε συνδυασμό με το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούν ασφαλώς τα εχέγγυα της επιτυχίας.

Βαγγέλης Γκούμας