Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι πάντα μία ξεχωριστή στιγμή και η παράδοση στο BMW Welt την κάνει μοναδική. Είναι κάτι που προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο όπως οι Shannon ��αι Jared Lantzy που παρέλαβαν το 150.000ό αυτοκίνητο στο επίπεδο Premier από τότε που εγκαινιάστηκε το BMW Welt. Οι νέοι ιδιοκτήτες, παρέλαβαν τη BMW 328i xDrive Sports Wagon .

Στην τελετή παρευρέθηκε ο Oliver Rademacher, επικεφαλής του κέντρου επισκεπτών και παράδοσης οχημάτων του BMW Welt και αρκετοί εργαζόμενοι κρατώντας τεράστιους αριθμούς που απεικόνιζαν το «150.000». Εμφανώς συγκινημένοι, οι Αμερικανοί επισκέπτες ευχαρίστησαν όλους για την εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Ο Oliver Rademacher δήλωσε χαρούμενος που τους χάρισε μία αξέχαστη μέρα: «Σε οκτώ μόλις χρόνια έχουμε παραδώσει πάνω από 150.000 οχήματα προσωπικά στους νέους ιδιοκτήτες τους. Έχουμε δημιουργήσει μία εξαιρετική εμπειρία για πελάτες από όλο τον κόσμο. Η παραλαβή ενός νέου οχήματος ήταν και θα είναι πάντα μία μοναδική ��τιγμή, γι’ αυτό θέλουμε να την οργανώνουμε σωστά».

Αφού παρέλαβαν τα κλειδιά του νέου αυτοκινήτου τους, η 35χρονη σύμβουλος και ο σύζυγός της είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εργοστάσιο της BMW παίρνοντας μία αποκλειστική γεύση από τα παρασκήνια.

Βαγγέλης Γκούμας