Ένα μοντέλο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό, εκτίθεται από τις 14 έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2015 στο εμπορικό έντρο “Golden Hall” της Αθήνας. Μια άκρως εντυπωσιακή μαύρη σιλουέτα, αυτή της νέας C-Class Coupe κοσμεί το stand της Mercedes-Benz Ελλάς και ταυτόχρονα σηματοδοτεί το λανσάρισμα τoυ καλλίγραμμου δίπο��του κουπέ στην Ελληνική αγορά.
c-class ccoupe 1.JPG
κΌσοι επισκεφτούν το μπορικό Κέντρο «Mediterranean Cosmos» της Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα ακόμα μοντέλο – σταθμό της μάρκας στην compact κατηγορία: το αγαπημένο του Ελληνικού κοινού crossover μοντέλο της γκάμας, GLA.

εΣτο «The Mall Athens» παραμένουν το εντυπωσιακό μοντέλο Motorsport edition της ανανεωμένης A-Class, που έχει εμπνευστεί από τα χρώματα της ομάδας Mercedes-Petronas AMG της F1, καθώς και το νέο smart forfour.

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα της Mercedes-Benz & της smart, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για test-drive με μοντέλο της αρεσκείας τους.

Βαγγέλης Γκούμας