Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων παρουσίας της Shell στην Ελλάδα, έρχεται μια κομψή, συλλεκτική, σειρά ρολογιών που εσείς… δεν θα βλέπετε την ώρα να αποκτήσετε!

Coral_watch 4.JPG
Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές που επιλέγουν τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μοναδικά vintage ρολόγια, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 διαφορετικά σχέδια.
Coral_watch 2.JPG
Κάθε φορά που γεμίζετε το όχημά σας με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power Racing ή με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel και με επιπλέον χρέωση μόλις €12 ή €15 αντίστοιχα, ένα υπέροχο vintage ρολόι μπορεί να γίνει δικό σας! Εναλλακτικά, μπορείτε να το αποκτήσετε, γεμίζοντας το όχημά σας με 20 λίτρα οποιουδήποτε άλλου καυσίμου κι επιπλέον χρέωση €25.
Coral_watch 3.JPG
Τα 4 ρετρό ρολόγια σχεδιάστηκαν έτσι ώστε κάθε ένα να αντιπροσωπεύει και από μια διαφορετική εποχή, που μπορεί μεν να έχει περάσει, αλλά δεν έχει ξεχαστεί. Γι’ αυτό ακριβώς αναβιώνει και με κάθε δυνατή ευκαιρία! Κάθε ρολόι συνοδεύεται από μεταλλική θήκη, έχει δερμάτινο λουράκι, διαθέτει μηχανισμό Japanese Quartz movement by SII (Seiko Instruments Inc), Ιαπωνική μπαταρία, κούμπωμα ασφαλεί��ς, αδιάβροχο 3ATM και 1 χρόνο εγγύηση.

Αποκτήστε τα μοναδικά vintage ρολόγια της Shell πριν από τα Χριστούγεννα και προσφέρετε το καλύτερο δώρο σε εσάς και στους αγαπημένους σας!
Coral_watch 5.JPG
Η προσφορά ισχύει σε πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια, θα διαρκέσει από 7 Δεκεμβρίου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και είναι απαραίτητη η χρήση της κάρτας Shell Smart Club.

Βαγγέλης Γκούμας