Η συντήρηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αποτελεί εξαιρετικής σημασίας διαδικασία για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία κάθε αυτοκινήτου, ιδιαίτερα για όσα έχουν ήδη συμπληρώσει ένα σημαντικό αριθμό χρόνων ζωής και πιθανά χιλιομέτρων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, δίνει αυτό το χειμώνα –μέσω του ��ρογράμματος Renault Total Car 5 Plus- την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες Renault, 5 ετών και άνω, να ελέγξουν εντελώς δωρεάν το αυτοκίνητο τους.
Παράλληλα στην περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή μπορούν μέσω του προγράμματος να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές τιμές, κρατώντας πάντα σταθερή την υψηλή ποιότητα που προσφέρει το επίσημο δίκτυο επισκευαστών της εταιρείας.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.), προσφέροντας απόλυτη διαφάνεια, αφού ο πελάτης γνωρίζει εκ των προτέρων το ακριβές ποσό που θα καταβάλει για την ολοκλήρωση της επισκευής.

Το πρόγραμμα Renault Total Care 5 Plus, που ισχύει μέχρι το τέλος του έτους, περιλαμβάνει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, 10 πακέτα συντήρησης και επισκευής που αφορούν σε μερικές από τις πιο συχνές εργασίες, καθώς και ειδικές προσφορές για ανταλλακτικά και αξεσουάρ με συνολικό όφελος έως 30%.

Βαγγέλης Γκούμας