Όλα είναι έτοιμα για διεξαγωγή του 36ου Ράλι Παλάδιο, που θα έχει ως επίκεντρο τη φιλόξενη Νέα Πέραμο. Ο αγώνας που διοργανώνεται από την "Start Line", αναμένεται να αποτελέσει τον ιδανικό επίλογο τόσο για το πρωτάθλημα ράλι ιστορικών αυτοκινήτων, όσο και για το Πανελλήνιο κύπελλο ράλι ασφάλτου, τη στιγμή που προσμετρά ως ο 3ος γύρος και στο έπαθλο κεντρικής Ελλάδος.

Τα παραπάνω δεδομένα, αλλά και το γεγονός ότι οι 7 συνολικά ειδικές διαδρομές των 50,66 αγωνιστικών χιλιομέτρων βρίσκονται εντός του νομού Αττικής, δημιούργησαν μεγάλο ενδιαφέρον στα πληρώματα, με αποτέλεσμα ο πίνακας συμμετεχόντων να διακρίνεται τόσο για την ποσότητά του, αφού 62 συμμετοχές στην σημερινή δύσκολη περίοδο.

Ευχάριστη νότα, αποτελεί η παρουσία ενός Ιταλικού πληρώματος. Ο λόγος για τους Paolo Olivo-Debora Guglieri που θα μοιραστούν ένα Subaru Impreza N14, ενώ η συμμετοχή τους ανήκει στο "Jolly Club", μια ιταλική ομάδα που θα φέρει όμορφες αναμνήσεις στους παλαιότερους, λόγω της εκτενούς εμπλοκής της σε κορυφαίο επίπεδο κατά τις δεκαετίες του '80 και του '90 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι, με Lancia Delta και οδηγούς όπως οι Carlos Sainz, Andrea Aghini, Alessandro Fiorio κ.α.

Στο πλαίσιο του αγώνα που προσμετρά στο κύπελλο ασφάλτου και στο έπαθλο κεντρικής Ελλάδος συμμετέχουν 50 πληρώματα, τη στιγμή που η αυλαία του πρωταθλήματος Ράλι ιστορικών αυτοκινήτων, θα πέσει με 12 αυτοκίνητα να βρίσκονται στην εκκίνηση της Νέας Περάμου.

Θυμίζουμε, πως το 36ο Ράλλυ Παλάδιο αποτελείται από 7 ειδικές διαδρομές, μήκους 50,66 αγωνιστικών χιλιομέτρων, με τους συμμετέχοντες να πρόκειται να αγωνιστούν από 2 φορές στην Ε.Δ. Άνω Αλεποχώρι και στην Ε.Δ. Άγιος Ιωάννης και 3 φορές στην Ε.Δ. Μελετάκι.

Η Start Line έχει ήδη αναρτήσει στη σελίδα της στο Youtube, βίντεο από τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, προς διευκόλυνση αγωνιζόμενων και θεατών.

Το 36ο Ράλι Παλάδιο θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 , τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, ενώ παράλληλα με την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και της Δημοτικής Κοινότητας και Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου.

Βαγγέλης Γκούμας