Στην εκπομπή «Οδηγώντας σωstar»: Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε αποκλειστική συνέντευξη μιλάει για όλα . Mάθετε για τις αλλαγές που θα γίνουν στον τρόπο που δίνονται οι άδειες οδήγησης. Πιο αυστηροί έλεγχοι για όλους , σε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Έλεγχοι οι οποίοι θα δώσουν τέλος στα «λαδώματα».
peth perka.jpg
Σε ηλεκτρονική πλατφόρμα οδήγησης για ολες τις ηλικίες του Υπουργείου Μεταφορών, τα παιδιά θα εκπαιδεύονται στην οδήγηση με παιχνίδια. Θα αναρτηθεί στις αρχές του χρόνου . Θα μάθετε ακόμη τι θα γίνει με τα αυτοκίνητα του ομίλου της VW με τους πετρελαιοκινητήρες με το «πειραγμένο» λογισμικό. Πως θα προστατευτούν οι ιδιοκτήτες τους.
vw καυσαερια.jpg
Ακόμη, μεγάλη έρευνα για τον τρόπο που «κατεβάζουν»στα αυτοκίνητα τις εκπομπές καυσαερίων για να παίρνουν τις κάρτες καυσαερίων. Τι θα γίνει με όσα λ��ωφορεία κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας και έχουν φθαρμένα ελαστικά ενώ συντηρούνται με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, όπως καταγγέλλουν οδηγοί και τεχνικοί. Ντοκουμέντο!
αυτοκινηση.jpg

Δείτε ακόμη τα νέα μοντέλα της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2015». Σήμερα και κάθε Πέμπτη, στις 22:30 το βράδυ με τον Βαγγέλη Γκούμα. Μην την χάσετε στο webtv.star.gr.