Δυναμικό ξεκίνημα με το γκολ της εβδομάδας

Η Nissan ξεκινά και φέτος δυναμικά τη σεζόν του UEFA Champions League και στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας της με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, συνεχίζει την αποκλειστική συνεργασία της, με το διαγωνισμό για το γκολ της Εβδομάδας - Goal Of The Week. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δίνει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλη την Υφήλιο, την ευκαιρία να ψηφίσουν τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά γκολ του πιο διάσημου Ευρωπαϊκού τουρνουά ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

Το γκολ της εβδομάδας αποτελεί μέρος του μακρόπνοου πλάνου συνεργασίας της Nissan με το UEFA Champions League και ξεκινά κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής εβδομάδας. Ο διαγωνισμός φιλοξενείται τόσο στην ιστοσελίδα UEFA.com , όσο και στην ενότητα για το UEFA Champions League στην ιστοσελίδα της Nissan.

Ο διαγωνισμός του γκολ της εβδομάδας - Goal Of The Week του UEFA Champions League που θα “τρέχει” η Nissan, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του ποδοσφαίρου – και όχι μόνο - να ψηφίσουν τα πιο θεαματικά γκολ από κάθε αγωνιστική εβδομάδα. Η ψηφοφορία είναι ανοικτή από τα μεσάνυχτα κάθε Τετάρτης (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), μετά τη λήξη των εν λόγω αγώνων. Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα τους προσ��έρουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από δώρα, όπως επίσημα προϊόντα του UEFA Champions League αλλά και εισιτήρια για τους αγώνες.

Βαγγέλης Γκούμας