Στην εκπομπή «Οδηγώντας σωstar” με τον Βαγγέλη Γκούμα θα μάθετε τα πάντα για την ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού, ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου της ποιότητας και της ποσότητας των καυσίμων της SHELL. Το νέο σύστημα βασίζεται σε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, επιτρέποντας τη συνεχή online παρακολούθηση του συνόλου της εφοδιαστικής αλυσίδας – από τις εγκαταστάσεις μέχρι και τα πρατήρια.

Η συνολική επένδυση για την εγκατάσταση και τη χρήση του ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, με το ετήσιο λειτουργικό του κόστος να ανέρχεται περίπου στις 800 χιλιάδες ευρώ. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, η Coral θα δαπανήσει ακόμα 2 εκατομμύρια ευρώ για την περαιτέρω επέκτασή του.

Καλεσμένοι ο κύριος Κώστας Θεοδοσίου, διευθυντής εγκατάστασης Περάματος Coral AE και η Κίρκη Καλαντζή, διευθύντρια δικτύου πρατηρίων Shell. Όλα αυτά για να είστε απολύτως σίγουροι ότι αξίζει κάθε σταγόνα καυσίμου που πληρώνετε.

Ακόμη στην σημερινή εκπομπή ο Γενικός Διευθυντής Lancia Jeep Hellas A.E κύριος Ανδρέας Σουλουτσιδάκης μας μιλά για τη νέα πίστα που έχει δημιουργηθεί στην Αττική για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Jeep.

Ακόμη ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Nissan κύριος Γιάννης Μεθενίτης μας αποκαλύπτει τις τιμές για τις γρήγορες εκδόσεις του Pulsar.