Η SEAT Τεχνοκάρ ανακοίνωσε νέο προωθητικό πρόγραμμα για τον μήνα Μάρτιο το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν παροχή του οφέλους απόσυρσης για νέες παραγγελίες Leon & Toledo μέχρι 31/3/2015.

Το πρόγραμμα δωρεάν παροχής του οφέλους απόσυρσης για τα Leon & Toledo, ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της ��ρότασης της SEAT αφού στην ουσία προσφέρει συνολικά πολλαπλάσιο όφελος για τον πελάτη. Χαρακτηριστικά, για το Leon το συνολικό κέρδος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.700€ (2.800€ όφελος απόσυρση + 900€ έκπτωση τιμοκαταλόγου), ενώ για το Toledo το κέρδος φτάνει έως 3.320€ (1.430€ όφελος απόσυρση + 1.890€ έκπτωση τιμοκαταλόγου).

Η ανταγωνιστικότητα του πρόγράμματος «δωρεάν απόσυρσης» ενισχύεται με την διάθεση προαιρετικών πακέτων εξοπλισμού Plus για τα Leon & Toledo, μία ιδιαίτερα εκλυστική πρόταση με σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα για τον υποψήφιο πελάτη που αναζητά πλήρη εξοπλισμό.
Συγκεκριμένα τα πακέτα εξοπλισμού Plus περιλαμβάνουν:

Leon Style Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 17”, Media system Plus με χρέωση 950€
Leon FR Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 18”, Media system Plus, Πανοραμική ηλιοροφή με χρέωση 1.650€
Toledo Reference Plus: Zάντες αλουμινίου 16”, προβολείς ομίχλης με χρέωση €290
Τοledo Style Plus: Sound system 2.1, Βluetooth με χρέωση €200

Παράλληλα, η SEAT Τεχνοκάρ ανακοινώνει την παράταση του Προωθητικού Προγράμματος «SEAT Ibiza με Τριπλό Κέρδος» μέχρι τις 31/3/2015.

Το Προωθητικό Πρόγραμμα για το Ibiza περιλαμβάνει:
Standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη.
Νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, με μηνιαία δόση που ξεκινά μόλις από 110€ το μήνα.
Προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus τα οποία προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού.

Βαγγέλης Γκούμας