Όλα τα Ibiza που θα παραγγελθούν από 6/2/2015 έως και 14/3/2015 θα συνοδεύονται από standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη.

Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο πακέτο επέκτασης εγγύησης SEAT 2+2 χρόνια (ή έως 80.000 χλμ) προσφέρει τις ίδιες ακριβώς καλύψεις όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 χρόνων, με τους ίδιους ακριβώς όρ��υς και προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα το νέο προνομιακό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, συνδυάζει χαμηλή προκαταβολή, με ανταγωνιστικό επιτόκιο το οποίο μάλιστα μεταβάλλεται στην διάρκεια των 2 περιόδων χρηματοδότησης. Κατ’ επέκταση, για την αρχική περίοδο χρηματοδότησης των πρώτων 24μήνων η μηνιαία δόση ξεκινά μόλις από 110 ευρώ το μήνα.

Τέλος, τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus για όλες τις εκδόσεις Ibiza προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού (για την έκδοση Reference: ζάντες αλουμινίου 15" & εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης στην τιμή των 150€, για την έκδοση Style 5d: CLIMATRONIC & πίσω ηλεκτρικά παράθυρα / Style SC: CLIMATRONIC και φιμέ τζάμια στην τιμή των 180€) συμπληρώνουν το τριπλό κέρδος του νέου προωθητικού προγράμματος και ενισχύουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της SEAT στην αγορά.

Βαγγέλης Γκούμας