Την νέα της τιμολογιακή πολιτική για το ξεκίνημα του 2015 ανακοινώσε η SEAT Τεχνοκάρ .Έτσι όλες οι εκδόσεις του Mii προσφέρονται με όφελος 500 ευρώ, με την αρχική έκδοση του μοντέλου να ξεκινάει πλέον από 7821 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους προσφοράς και απόσυρσης.

Οι τιμές για την γκάμα του Ibiza βελτιώνονται περαιτέρω, με το όφελος προσφοράς να φτάνει έως και 2.440 ευρώ με ιδιαίτερα βελτιωμένη την ανταγωνιστικότητα των εκδόσεων Style, FR & Plus, ενώ ιδιαίτερα ελκυστική είναι πλέον η τοποθέτηση του 1.6 ΤDI 90 ίπποι Style με την τιμή να διαμορφώνεται μόλις στις 13.156 ευρώ(SC) με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

Όλες οι εκδόσεις του Leon προσφέρονται πλέον με έκπτωση 900 ευρώ, ενώ οι εκδόσεις Elegance βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητά τους με το πακέτο Elegance που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και χειριστήρια στο τιμόνι, να χρεώνεται μόνο 300ευρώ επιπλέον.

Οι τιμές με προσφορά για όλα τα Toledo βελτιώνονται περαιτέρω με την προσφερόμενη έκπτωση να φτάνει έως και 1890 ευρώ και τις τιμές να ξεκινούν πλέον μόλις από 12740 ευρώ με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.

Τέλος, ξεκινά η διάθεση στην Ελληνική αγορά του πρώτου crossover της SEAT, του νέου Leon X-Perience με μόνιμη τετρακίνηση και εξοπλισμό “εκτός δρόμου και TDI και TSI κινητήρες με απόδοση από 110 έως 184 ίππους, τελευταίας γενιάς σύστημα 4Drive και πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Βαγγέλης Γκούμας