Έχοντας αποκτήσει πόντους σε κοινό και ειδικούς χάρη στο μοναδικό του χαρακτήρα, το CITROËN C4 Cactus, κερδίζει και τις αγορές, έχοντας πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικά δυναμικό ξεκίνημα, λίγους μήνες μόλις μετά το εμπορικό του λανσάρισμα.

Περισσότερος σχεδιασμός, περισσότερο στυλ, περισσότερη πρακτικότητα, αλλά και μειωμένα έξοδα. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ο πρωτοποριακός του χαρακτήρας, αλλά και η αίσθηση αισιοδοξίας που προσδίδει έ��ουν κερδίσει το αγοραστικό κοινό στην Ελληνική, αλλά και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης.

Με στόχο να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση του μοντέλου, η Citroën προχώρησε στην αύξηση παραγωγής στο εργοστάσιο της μάρκας στη Μαδρίτη από 24 οχήματα/ώρα σε 30 οχήματα/ώρα. Ήδη ο αριθμός των παραγγελιών έχει ξεπεράσει τις 27.500 μονάδες ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επιλογές των αγοραστών.
• 50% των παραγγελιών αφορά τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις Shine και Shine Edition.
• 53% εκδόσεις με κινητήρες Diesel και 47% με κινητήρες PureTech (βενζίνη)
• 17% με χρώμα λευκό Nacre (περλέ) και 16% με χρώμα λευκό Banquise (μη μεταλλικό)

Το Citroën C4 Cactus είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και Diesel με τιμές που ξεκινούν από ��ις 13.940ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης).

Βαγγέλης Γκούμας