Το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι του 9ου Ράλλυ Σπριντ Λαμίας, που διοργανώνεται από την αγωνιστική λέσχη αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και τον Δήμο Λαμιέων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και φυσικά της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ ξεκίνησε και ήδη, έχει ολοκληρωθεί το πρώτο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή Δίβρη, των 17,85 χιλιομέτρων.

Οι Γιάννης και Βαγγέλης Ακράτος (Mitsubishi Lancer EVO IX), σημείωσα�� με άνεση τον ταχύτερο χρόνο, έχοντας διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους. Το δεύτερο χρόνο πέτυχαν οι Πάνος Κωνσταντάκος-Θόδωρος Σιδεράκης (Subaru Impreza WRX STI), ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι "El Nak Jr."-Νίκος Μουζάκης (Subaru Impreza WRX STI).

Στα δικίνητα, ταχύτεροι ήταν οι Σάκης Τουλάκης-Αλέξης Αλαμανής (VW Golf) που προηγούνται στην κατηγορία Ε , ενώ ακολούθησαν οι Κώστας και Αλέξανδρος Αντωνίου (Ford Escort) και Γιάννης Αναγνωστάκος-Νίκος Μοσχόπουλος (MG ZR 25).

Στο πρώτο πέρασμα, άτυχοι στάθηκαν οι Ευθύμιος Κυρίτσης-Βασίλης Σιακώνης (Subaru Impreza) και Μίλτος Πλατώνης-Αχιλλέας Τράνταλης (Toyota Yaris), που εγκατέλειψαν από πρόβλημα στον κινητήρα και έξοδο αντίστοιχα.

Βαγγέλης Γκούμας