Έναν ολόκληρο στόλο από Rolls-Royce παρήγγειλε σε μια ημέρα ο Stephen Hung που εμείς δεν τον ξέρουμε αλλά είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Κίνας.

Ο επιχειρηματίας δεν ζήτησε …απλές Rolls-Royce αλλά 30 πολυτελέστατα μοντέλα Phantom με τα μακρύ μεταξόνιο (Extended Wheelbase), επενδυμένα σε κά��οια σημεία με χρυσό και με ρολόγια της Graff Luxury Watches, ενώ στις επενδύσεις υπήρχε το λογότυπο Louis XIII.

Το λογότυπο αυτό ανήκει στα ξενοδοχεία που ανοίγει ο Stephen Hung στο Μακάο και οι Rolls-Royce προορίζονται για την μεταφορά των VIP πελατών του.

Ο Stephen Hung δήλωσε μετά την συμφωνία : «Το Μακάο αναπτύσσεται ραγδαία στην πιο πολυτελή πρωτεύουσα του κόσμου και μας τιμά να έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε πολλές διακρίσεις στο Μακάο, όπως το μεγαλύτερο στόλο Rolls-Royce Phantom στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δύο πιο πολυτελών αυτοκίνητων που έχει κατασκευαστεί ποτέ η Rolls-Royce. Το Louis XIII και η Rolls-Royce Motor Cars μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία: να παραδώσουν την τέλεια εμπειρία στους πιο απαιτητικούς πελάτες του κόσμου.

Βαγγέλης Γκούμας