Πρωτιά της Audi σε πέντε κατηγορίες. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη από τα Γερμανικά περιοδικά auto motor und sport & CHIP, στην οποία πάνω από 42500 αναγνώστες επέλεξαν τα καλύτερα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Αυτοκινητοβιομηχανίες και κατασκευαστές smart phones, προμηθευτές κυψελοειδών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εταιρίες λογισμικού συναγωνίστηκαν για την πρώτη θέση σε δέκα κατηγορίες του διαγωνισμού “Connectivity Awards 2014” με χορηγό τα περιοδικά auto motor und sport & CHIP.

Η Audi κέρδισε στις κατηγορίες πλοήγησης, τηλεφωνίας, πολυμέσων και σύνδεσης των αυτοκινήτων μεταξύ τους. Οι τεχνολογίες στις οποίες κέρδισε η Audi ήταν το Audi MMI navigation plus system, το Audi phone box, το Bang & Olufsen System του Audi S3 και το πρότυπο LTE ασύρματης επικοινωνίας.

Στην κατηγορία “Connected Cars”, οι αναγνώστες ψήφισαν το νέο Audi TT σαν το καλύτερα συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Το αποκορύφωμα του σπορ αυτοκινήτου είναι το εικονικό πιλοτήριο του που συνδυάζει το ταμπλό οργάνων και την οθόνη ΜΜΙ σε μια κεντρική, ψηφιακή μονάδα και θέτει νέα πρότυπα με δυναμική κίνηση και ακριβή γραφικά.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη στις 27 Σεπτεμβρίου 2014.

Βαγγέλης Γκούμας