Η Kosmocar – Audi ανακοινώσε τον πρώτο διαγωνισμό του Audi Owners Club ο οποίος θα διαρκέσει από τις 16 Ιουλίου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014, με δώρα 50 Service αυτοκινήτων και 10 ρολόγια Audi.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει κάθε ιδιοκτήτης ή οδηγός Audi με την προϋπόθεση ότι έχει εγγραφεί στο Audi Owners Club.

Όλα τα μέλη του club εγγράφονται αυτόματα στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση για τους συνολικά 60 τυχερούς θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου οπότε και θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους, μέσω του Audi Owners Club.

Το Audi Owners Club είναι ο τρόπος που η Kosmocar A.E. επιλέγει για να επιβραβεύσει ανταποδοτικά την πιστότητα των πελατών της. Κάθε ιδιοκτήτης ή οδηγός Audi έχει το δικαίωμα να εγγραφεί στο Audi Owners Club με τη συμπλήρωση μιας απλής φόρμας εγγραφής και να επωφεληθεί από έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων ως επιβράβευση για την ποιοτική συντήρηση του οχήματος του, μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της Kosmocar Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τους όρους συμμετοχής αλλά και για τα προνόμια και τις εκπτώσεις που απολαμβάνουν τα μέλη του Audi Owners Club μπορείτε να επισκεφτείτε το www.audiownersclub.gr

Βαγγέλης Γκούμας