Δώρα καλοκαιρινά από την Honda και Mitsubishi σε όσους επισκεφθούν τα συνεργεία των κάθετα ολοκληρωμένων μονάδων της εταιρείας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά όλοι οι πελάτες Honda και Mitsubishi Motors που θα επισκεφθούν ένα από τα 3 συνεργεία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μπορούν να βγουν τριπλά κερδισμένοι.

θα έχουν τη δυνατότητα για: Δωρεάν απολύμανση του air-condition (έλεγχος καλής λειτουργίας, έλεγχος απόδοσης, έλεγχος διαρροών και απολύμανση κυκλώματος και αεραγωγών της καμπίνας για εξάλειψη της δυσοσμίας και των μικροβίων. Δωρεάν οδική βοήθεια με κάλυψη εντός και εκτός Ελλάδος (ακινητοποίηση από μηχανική βλάβη, κλαταρισμένο ελαστικό ή ακινητοποίηση από έλλειψη καυσίμου). Δωρεάν 3+2 χρόνια πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης.

Οι 3 κάθετες μονάδες της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. βρίσκονται: Λ. Αθηνών 71, 101 73 Αθήνα. Λ. Βασιλίσσης Όλγας 153, 546 45Θεσσαλονίκη. 5οχλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών 570 49 Καλοχώρι Θεσσαλονίκη.

Βαγγέλης Γκούμας