Το νέο SKODA Rapid SPACEBACK κατέκτησε ένα από τα πλέον περιζήτητα βραβεία σχεδίασης προϊόντος διεθνώς, το «Red Dot» Ιδανικές αναλογίες, καθαρές σχεδιαστικά επιφάνειες και έντονες δυναμικές ακμές χαρακτηρίζουν το νέο μοντέλο της SKODA που ενσωματώνει όλα τα στοιχεία της νέας της εταιρικής σχεδίασης.

Ξεκάθα��ος και κομψός σχεδιασμός, πολύ καλοί χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, σχέση αξίας/τιμής, υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια και turbo κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης ήταν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του νέου Rapid που κέρδισαν την θετική ψήφο των 40 κριτών που απαρτίζουν την επιτροπή του διεθνούς διαγωνισμού «Red Dot Design Award».

Στον φετινό διαγωνισμό, συνολικά 1816 κατασκευαστές, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες από 53 χώρες κατέθεσαν 4815 σχέδια. Ο υψηλού κύρους διαγωνισμός «Red Dot Design Αward» είναι αναγνωρισμένος διεθνώς και εξειδικεύεται στην σχεδίαση, ενώ οι νικητές επιλέγονται και με βάση την καινοτομία, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, τη ανθεκτικότητα, την οικολογική συμβατότητα και την ευκολία χειρισμού.

Το νέο Rapid SPACEBACK αποτελεί το έβδομο κατά σειρά μοντέλο της ŠKODA που κερδίζει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Το νέο SKODA Rapid SPACEBCK είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από 12350 ευρώ.

Βαγγέλης Γκούμας