Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat παρουσίασε την Παρασκευή σε συνεργάτες της Fiat Group από το επίσημο δίκτυο διανομής την έκτη γενιά του best-seller της Fiat Professional, το νέο Fiat Ducato.

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, ενημερώθηκαν για τα προϊοντικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του μοντέλου που από το 1981 έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Κατά την παρουσίαση, δόθηκε έμφαση σε εκείνα τα χαρακτηριστικά του νέου Ducato που το διαφοροποιούν από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, καθώς και τον ανταγωνισμό. Κατασκευάστηκε με γνώμονα και προτεραιότητα την ποιότητα , την αξιοπιστία, την μείωση του κόστους χρήσης, και την υψηλή τεχνολογία.

Ο κος Carelli κατά την ομιλία του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ηγετική θέση που καταλαμβάνει το Fiat Ducato στην ελληνική αγορά στην κατηγορία του και δήλωσε πεπεισμένος πως το νέο μοντέλο θα συνεχίσει να συμβάλει σημαντικά στις πωλήσεις της Fiat Group Automobiles Hellas, που από την ίδρυσή της το 1989 έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 οχήματα στους Έλληνες.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης, που έγινε όπως είπαμε παρουσία του κου Paulo Carelli, διευθύνοντος συμβούλου της FGAH, η εταιρία είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον κο Noriega Alejandro – FCA Sales Manager Fiat Professional Europe ενώ μετά την παρουσίαση, ακολούθησε κοκτέιλ που πραγματοποιήθηκε υπό την ευγενική φιλοξενία της Ιταλικής Πρεσβείας, στους κήπους της Πρεσβείας, όπου έλαβαν χώρα και τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.


Βαγγέλης Γκούμας