Οι Fiat Happy Days συνεχίζονται και αυτόν το μήνα.. Εκτός από το επαναστατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Fiat που ισχύει για όλα τα μοντέλα και μπορεί κανείς να αποκτήσει το αυτοκίνητο Fiat της επιλογής του πληρώνοντας κατά την αγορά μόνο το 50% και το υπόλοιπο 50% το 2016, μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, για τις εκδόσεις diesel Lounge των Fiat Panda και Punto προσφέρεται και τριπλό όφελος απόσυρσης.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μπορεί κανείς να κάνει δικό του ένα Fiat Panda Diesel 1.3 75 ίππων με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Lounge καταβάλλοντας κατά την αγορά μόνο το ποσό των 5.690 ευρώ. To Fiat Panda Diesel 1.3 75 ίππων έχει χαμηλή κατανάλωση από 3,9 λίτρα/100 χλμ. και σύστημα Start&Stop, για οικονομική μετακίνηση στην πόλη, μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 225λίτρα, ενώ στην έκδοση Lounge διαθέτει και μπάρες οροφής, 4 αερόσακους και MP3 player.

Αντίστοιχα, για ένα Fiat Punto Diesel 5θυρο 1.3 85 ίππων της έκδοσης Lounge, καταβάλλετε 6.490 ευρώ κατά την αγορά και απολαμβάνει 2 ανέμελα χρόνια με το καινούργιο Fiat του ως το 2016. Το Fiat Punto Diesel 1.3 85 ίππων με τον καινοτόμο πετρελαιοκινητήρα της Fiat, Multijet II, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, διαθέτει Start&Stop, Hill Holder & ESP, έχει κατανάλωση μόλις 3,5 λίτρα/100 χλμ. ενώ στην έκδοση Lounge προσφέρει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, προβολείς ομίχλης, 6 αερόσακους και MP3 player με χειριστήρια στο τιμόνι.

Βαγγέλης Γκούμας