Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα «Επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος και ανάπτυξη επιχειρηματικού πνεύματος» το Ελληνοαμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας του επιμελητηρίου, διοργάνωσε την Πέμπτη, 22 Μαίου 2014 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών την τρίτη κατά σειρά εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 150 και πλέον μαθητές της Γ’ Λυκείου και φοιτητές, παιδιά μελών του Επιμελητηρίου και των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα διευθυντικά στελέχη μέλη της επιτροπής ηγεσίας για τις εξελίξεις, προκλήσεις και ευκαιρίες του μέλλοντος όσον αφορά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Ταυτόχρονα είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους και να πάρουν επ��ικοδομητικές απαντήσεις από τους ομιλητές.

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι: «η πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων από την πλευρά του Επιμελητηρίου συμβάλλει στη δημιουργία μίας ανοικτής γραμμής επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων και της νέας γενιάς στελεχών, απαντώντας στους προβληματισμούς τους και στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν με την είσοδο τους στην αγορά εργασίας».

Βαγγέλης Γκούμας