Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. καλωσορίζει το καλοκαίρι με προσφορές για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Suzuki. Οι ιδιοκτήτες Suzuki μπορούν, μέχρι τις 11 Ιουλίου, να επικοινωνήσουν με την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών Suzuki στο 210 9988168 ή να επισκεφθούν το www.suzuki.gr προκειμένου να ενημερωθούν και να κανονίσουν να επισκεφτούν ένα από τα πολλά σημεία του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Εκεί μπορούν να επωφεληθούν από τον δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 12 σημείων, με δώρο μάλιστα τα λιπαντικά του κινητήρα, στους ιδιοκτήτες Suzuki που θα πραγματοποιήσουν το ετήσιο service. Παράλληλα όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να επωφεληθούν όλων των προνομίων όπως η Οδική Βοήθεια Suzuki Assistance η οποία ανανεώνεται αυτόματα για ένα έτος με κάθε ετήσιο service αλλά και με τα γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά

H Suzuki προσφέρει στους κατόχους αυτοκινήτων με A/C έναν πλήρη καθαρισμό ή και πλήρωση του συστήματος με κόστος μόλις 39 ευρώ. Η Suzuki οργανώνει μια κλήρωση, με έπαθλο 20 ολοκαίνουρια σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop. Τα ελαστικά θα κληρωθούν σε 20 τυχερούς ιδιοκτήτες Suzuki που θα επισκεφτούν τον δικτυακό τόπο www.summer-suzuki.gr και θα συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής μπαίνοντας έτσι αυτόματα στην κλήρωση.

Βαγγέλης Γκούμας