Όπως παραδοσιακά γίνεται στις μεγάλες διοργανώσεις, η Hyundai Motor θα φιλοξενήσει χιλιάδες φιλάθλους του ποδοσφαίρου στα εξαιρετικά δημοφιλή «Fan Parks» της, χώρους όπου οι οπαδοί μπορούν να επευφημούν τις ομάδες τους με τους φίλους και την οικογένεια τους, βλέποντας τους αγώνες ζωντανά σε μεγάλη οθ��νη.

Τα “Hyundai Fan Parks” θα φιλοξενηθούν σε πέντε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο – στο Βερολίνο (Γερμανία), στη Μαδρίτη (Ισπανία), στο Τορίνο (Ιταλία), στο Σαράγεβο (Βοσνία-Ερζεγοβίνη) και στο Σίδνεϊ (Αυστραλία) – και οι φίλαθλοι θα είναι σε θέση να ζήσουν τη συναρπαστική ατμόσφαιρα του τουρνουά καθ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο είναι πλέον σε θέση να μοιραστούν το πάθος τους σε απευθείας σύνδεση μέσω του νέου προγράμματος «Pin My Fan Park» της Hyundai, μέρους του ειδικού microsite της μάρκας για το Παγκόσμιο Κύπελλο http://worldcup.hyundai.com). Η νέα διαδικτυακή πύλη της μάρκας επιτρέπει στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα τους, να δείξουν το πάθος τους για το παιχνίδι με την ανταλλαγή κειμένων, μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και να παίζουν παιχνίδια και να κερδίζουν δώρα.

Η ειδική εφαρμογή «ζωγραφική στο πρόσωπο (face-painting)» επιτρέπει στους οπαδούς να προσθέσουν τα εθνικά χρώματα της ομάδας τους στις φωτογραφίες του πορτρέτου τους στο προφίλ τους.

Βαγγέλης Γκούμας