Με χαρακτήρα «outdoοr activities», τo Αmαrοκ Canyon αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για δραστήριους ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά με σπορ – προσφέροντας ταυτόχρονα πολυτέλεια και άνεση ενός σύγχρονου SUV αυτοκινήτου.

Θέλοντας να τονίσει αυτόν τον προσανατολισμό το μοντέλο της VW έγινε ο επίσημος υποστηρικτής του Πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου στην προσπάθεια του για ακόμη μια σημαντική αγωνιστική χρονιά. Το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαΐου άνοιξε η αγωνιστική περίοδος του 2014, όπως κάθε χρόνο με τον αγώνα SUP στο Βουρκάρι της Κέας.

Στον αγώνα Long Distance 6,5 km συμμετείχαν 93 αθλητές που μετά από ένα χειμώνα προετοιμασιών και προπονήσεων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Αδιαμφισβήτητη η επικράτηση της ομάδας Naish, που έκανε την διαφορά όχι μόνο με τις εντυπωσιακές επιδόσεις των αθλητών της αλλά και με την γενικότερη παρουσία της καθώς και με τα πολλά νέα παιδιά της που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Φράγκος ήταν για μια ακόμη φορά ο μεγάλος νικητής της ημέρας. Συνεχίζοντας την παράδοση και παραμένοντας αήττητος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πήρε και αυτή τη νίκη, τερματίζοντας πρώτος στο Long Distance και παίρνοντας μια 1η και 2η θέση στα δύο sprint, με Naish Javelin LE 14'0."

Βαγγέλης Γκούμας