Η Fiat Professional θα είναι παρούσα στην έκθεση μεταφορών και logistics, Transport Show, που θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας από τις 29 Μαΐου ως την 1η Ιουνίου 2014.Πιο συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ένα Fiat Doblo Cargo Natural Power, που θα βρίσκεται στο εκθεσιακό περίπτερο της ΔΕΠΑ και να κάνει test drive.

Το Fiat Doblo Cargo Natural Power με τον κινητήρα διπλού καυσίμου βενζίνης-φυσικού αερίου, αποδίδει 120 ίππους και έχει ωφέλιμο φορτίο ως 1.000κιλά . Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με ένα ρεζερβουάρ βενζίνης χωρητικότητας 22 λίτρων και 4 δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 22,1λίτρων, που σε συνδυασμό του χαρίζουν μία αυτονομία της τάξης των 625χλμ.

Η Fiat Professional προσφέρει την πληρέστερη γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων διπλού καυσίμου, που εκτός από το Doblo Cargo Natural Power, αποτελείται από τα Fiorino, Punto Van & Ducato. Στα πλεονεκτήματα προσθέστε 5 χρόνια (ή 100.000χλμ.) ολική εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Βαγγέλης Γκούμας