Από το μήνα Μάιο η Alfa Romeo σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε όποιο μοντέλο της θέλετε προκαταβάλλοντας μόνο το 50% της αξίας του, με το ανταγωνιστικό πρόγραμμα Alfa Premium Choice. Με το πρόγραμμα Alfa Premium Choice μπορείτε να αποκτήσετε την Alfa Romeo Giulietta πληρώνοντας προκαταβολή κατά την αγορά μόνο 10900 ευρώ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία άτοκη περίοδο χάριτος 12 μηνών, δίνοντάς σας την επιλογή μετά τους 12 μήνες να αποπληρώσετε το αυτοκίνητό σας μετρητοίς ή να αιτηθείτε την επαναχρηματοδότηση του υπολοίπου 50% μέσω FGA Bank ενώ ακόμα έχετε το δικαίωμα επαναγοράς. Έτσι δίνοντας ως προκαταβολή τα 10.900 ευρ�� αποκτάτε την Giulietta με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Distinctive και τον οικονομικό κινητήρα Diesel 1.6 105 ίππων JTDM-2. Η Giulietta Distinctive περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου 17”, επιλογέα δυναμικής κατάστασης αυτοκινήτου Alfa DNA και σύστημα infotainment U-Connect με οθόνη αφής 5”.

Αντίστοιχα, με 8.400 ευρώ προκαταβολή από το Μάιο μπορεί να αποκτήσετε τη MiTo Distinctive με τον οικονομικό κινητήρα Diesel 1.3 85 ίππων JTDM-2, που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, δερμάτινο τιμόνι και το σύστημα U-Connect με την οθόνη αφής 5”. Περισσότερες πληροφορίες στο www.alfaromeo.gr

Βαγγέλης Γκούμας