Το μήνα Μάιο ξεκίνησαν στη Fiat οι Fiat Happy Days. Από αυτόν το μήνα και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με το επαναστατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Fiat μπορεί κάποιος να κάνει δικό του το Fiat της επιλογής του, πληρώνοντας κατά την αγορά μόνο το 50% της τιμής του αυτοκινήτου. Το υπόλοιπο 50% μπορεί να το αποπληρώσει το 2016.

Για παράδειγμα με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μπορεί κάποιος να κάνει δικό του ένα Fiat Panda Diesel 1.3 75 ίππων με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Lounge καταβάλλοντας κατά την αγορά το ποσό των 5.900 ευρώ. Αντίστοιχα, για ένα Fiat Punto Diesel 5θυρο 1.3 85 ίππων της έκδοσης Lounge, καταβάλλεις 6.700 ευρώ κατά την αγορά .Η αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού το 2016 γίνεται μετρητοίς.

Λίγα λόγια για το Fiat Panda Diesel 1.3 .Έχει χαμηλή κατανάλωση από 3,9 λίτρα/100 χλμ. και σύστημα Start&Stop, για οικονομική μετακίνηση στην πόλη, μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 225 λίτρα , ενώ στην έκδοση Lounge διαθέτει και μπάρες οροφής, 4 αερόσακους και MP3. Το Fiat Punto Diesel 1.3 με τον καινοτόμο πετρελαιοκινητήρα της Fiat, MultijetII, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, διαθέτει Start&Stop, Hill Holder & ESP, έχει κατανάλωση μόλις 3,5 λίτρα /100 χλμ., ενώ στην έκδοση Lounge προσφέρει ζάντες αλουμινίου 15”, προβολείς ομίχλης, 6 αερόσακους και MP3. Μάθετε περισσότερα στο www.fiat.gr

Βαγγέλης Γκούμας