Η Nissan κάνει έντονη την παρουσία της στην κατηγορία C, με ένα εντελώς νέο μοντέλο το Pulsar το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 20 Μαΐου. Το ευρύχωρο πεντάθυρο hatchback της Nissan έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των ευρωπαίων αγοραστών αυτοκινήτου και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στη Βαρκελώνη.

Το Pulsar θα αποτελέσει το δυνατό χαρτί της Nissan στην κατηγορία C, η οποία είναι και η μεγαλύτερη από πλευράς πωλήσεων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Σχεδιασμένο με ποιότητα και με το βάθος των καινοτομιών που χαρακτηρίζουν όλα τα μοντέλα της Nissan, το νέο Pulsar θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2014.

Το όνομα Pulsar έχει μια πλούσια ιστορία στην γκάμα των αυτοκινήτων της Nissan, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση το 1978. Ως ονομασία, χρησιμοποιείται ευρέως, τις τελευταίες 4 δεκαετίες για τα μοντέλα που προορίζονται στις αγορές της Ασίας και της Ωκεανίας. Επιπλέον, το εμπορικό σήμα Pulsar εμφανίστηκε και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 1990 και αφορούσε το μοντέλο N14.

��αγγέλης Γκούμας