Το Ford Fiesta έκανε στην Ευρώπη 85.639 πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2014 και αναδείχτηκε ως τοNo.1 best-seller μικρό αυτοκίνητο .Από τα Fiesta που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής φέτος:

το 80% ήταν με σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC έφερε και φωνητικό έλεγχο. Το 47% ήταν έκδοσης Titanium υψηλών προδιαγραφών. Το 29% είχε βενζινοκινητήρα 1.0 Eco Boost, για δύο συνεχόμενες χρονιές «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς». Τα αποτελέσματα είναι της JATO Dynamics και βασίζονται σε στοιχεία που παρέχει η JATO Consult, η ειδική συμβουλευτική υπηρεσία της εταιρίας. Οι αριθμοί προέρχονται από 30 Ευρωπαϊκές χώρες.

«Το Ford Fiesta ισχυροποιεί τη θέση του όλο και περισσότερο. Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές στην 1ηθέση των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων στην Ευρώπη και το πρώτο τρίμηνο του 2014 το Fiesta σημείωσε αύξηση 10% από πέρσι,» δήλωσε ο Roelantde Waard, vice president, Marketing, Sales&Service, Ford Ευρώπης.

«Οι περισσότεροι από τους πελάτες επιλέγουν μοντέλα υψηλών προδιαγραφών εφοδιασμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC και το βραβευμένο κινητήρα 1.0 Eco Boost» συμπλήρωσε.
��αγγέλης Γκούμας