Το CELERIO πρόκειται για το νέο παγκόσμιο μοντέλο της Suzuki που παρουσιάζεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2014 και θα λανσαριστεί σύντομα στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Suzuki, ο πραγματικός «ειδικός» στα μικρά αυτοκίνητα δημιουργεί με το CELERIO μια νέα κατηγορία, την οποία ονομάζει Α+ με σκοπό να ανταποκριθεί ιδανικά στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Εξωτερικά διατηρεί…

το χαρακτήρα των αυτοκινήτων πόλης της Suzuki και τις συμπαγείς διαστάσεις, που χαρίζουν ευκολία χρήσης και ευελιξία, ενώ παράλληλα ξεπερνά τα όρια της κατηγορίας Α, παρέχοντας ευρυχωρία και άνεση.

Ο χώρος αποσκευών του μόλις 3,6 μέτρων αμαξώματος, είναι κορυφαίος με 254 λίτρα, ενώ το εσωτερικό ξεχωρίζει για την πρακτικότητα που παρέχει στους επιβάτες και την εργονομία του.

Εξαιρετικά χαμηλές είναι και οι εκπομπές ρύπων CO2 των 85g/km όπως και η κατανάλωση του καινούριου κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου που εξέλιξε η Suzuki. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει η Suzuki σε αυτής της κατηγορίας τα αυτοκίνητα, αλλά και η ισχυρή αντιπροσώπευσή της στη χώρα μας, εγγυώνται την κορυφαία ικανότητα και αξιοπιστία του νέου μοντέλου.

Το CELERIO, που κάνει την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα του αυτές τις μέρες στη Γενεύη, θα έρθει στη χώρα μας το 2015.

Βαγγέλης Γκούμας