Όσοι έχετε στο μυαλό σας να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο λάβετε υπόψη και την προσφορά που κάνει η επίσημη αντιπροσωπεία της ιταλικής φίρμας η "Autoone" η οποία θέλει και με αυτό τον τρόπο να γιορτάσει την έλευση της μοναδικής Alfa Romeo 4C που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες.

Έτσι δύο χρόνια δωρεάν συντήρηση θα κερδίσουν όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν την καινούργια τους Alfa Romeo μέχρι τα τέλη του μήνα μια προσφορά που ισχύει για όλα τα μοντέλα της μάρκας.

Επιπλέον η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους κατόχους Alfa Romeo ανεξαρτήτως μοντέλου, να γίνουν μέλη στο Club Alfa Romeo αποκτώντας προνόμια όπως, δωρεάν οδική βοήθεια, δωρεάν κάρτα καυσαερίων, δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ, δωρεάν αντιβακτηριδιακός καθαρισμός του συστήματος κλιματισμούς, άτοκος διακανονισμός πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά και 30% έκπτωση στη προκαθορισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου όπως προβλέπεται από τον κατασκευαστή μέχρι τέλος του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210 6890600 ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Autoone.

Βαγγέλης Γκούμας