Η καλλονή που προτιμά να οδηγεί Οpel Κλώντια Σίφερ: Το supermodel «ξεσηκώνει» το τηλεοπτικό κοινό σε όλη την Ευρώπη μέσα από τις διαφημίσεις της καμπάνιας «προτιμώ να οδηγώ ένα Opel» για τα Opel Corsa, Astra, Meriva, Mokka και Zafira Tourer. Απαντώντ��ς στην τεράστια απήχηση, η Opel δημοσιεύει δύο βίντεο ‘από τα παρασκήνια’ και μερικές φωτογραφίες μαζί με βίντεο των διαφημίσεων, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν ανά πάσα στιγμή τη γοητεία του fashion icon αλλά και των μοντέλων Opel.

Η Claudia Schiffer είναι πρέσβειρα της Opel… στην Ευρώπη και, σαν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της Γερμανίας, φέρνει τη δική της μοναδική λάμψη και γοητεία στο θέμα ‘Προτιμώ να οδηγώ ένα Opel’ των διαφημίσεων. Αυτές προβάλλουν τη διαχρονική απήχηση της προηγμένης Γερμανικής μηχανολογίας, όπως οι έξυπνες πίσω πόρτες του Meriva που ανοίγουν ανάποδα και η τεχνολογία προσαρμοζόμενης τετρακίνησης του Mokka SUV.

Η Claudia είναι το αναγνωρίσιμο Γερμανικό πρόσωπο της Opel στην Ευρώπη και ο νέος ρόλος της ταιριάζει γάντι όπως και οι ελκυστικές δημιουργίες σχεδιαστών μόδας που έχει παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της διεθνούς καριέρας της στο χώρο του modeling. Η διαφημιστική καμπάνια λανσαρίστηκε… στις αρχές Φεβρουαρίου σε όλη την Ευρώπη, πέρα από τη Γερμανία, την εγχώρια αγορά της Opel, και το Ηνωμένο Βασίλειο όπου την Opel εκπροσωπεί η αδελφική μάρκα Vauxhall.

«Η Claudia είναι ένα Γερμανικό είδωλο με πραγματικά διεθνή απήχηση που αναδεικνύει πλήρως τις αξίες της μάρκας μας,» σχολιάζει η Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Opel, Tina Müller. «Η ανταπόκριση του κοινού στο στυλ και το χιούμορ αυτών των τηλεοπτικών διαφημίσεων ήταν συγκλονιστική και τώρα χαιρόμαστε που θα μπορούν να τις απολαύσουν οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.»

Βαγγέλης Γκούμας