Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι σύνηθες. Μια εστεμμένη (και μάλιστα τι εστεμμένη, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία) να στέκεται μπροστά από έναν... γυμνό άνδρα και να τον χειροκροτεί και οι κάμερες να καταγράφουν το γεγονός!!! Και όμως, ακόμα και κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει χωρίς να προκύψει... σκάνδαλο, όταν αυτός ο γυμνός άνδρας είναι ο Κάρλος Πουγιόλ, ο σκόρερ της ισπανικής εθνικής ομάδας στον μεγάλο ημιτελικό με την Γερμανία, χάρη στο οποίο η Ισπανία πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Μουντιάλ.

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, σύζυγος του Χουάν Κάρλος, άκρως χαρούμενη για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας της χώρας στην οποία βασιλεύει, ζήτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στοπ Ντέρμπαν να επισκεφθεί τα αποδυτήρια της ομάδας και να δώσει σε έναν προς έναν τους παίκτες τα συγχαρητήριά της για την επιτυχία αυτή. φυσικά κανένας δεν μπορούσε να της το αρνηθεί και έτσι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα διοργανώθηκε μια μικρή τελετή, από την οποία όμως δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Έτσι λοιπόν, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι άνθρωποι της ασφάλειας της βασίλισσας αλλά και παράγοντες της ομάδας προσπαθούν πίσω από την πλάτη της να μαζέψουν τα... ασυμμάζευτα (εσώρουχα κλπ) καθώς από τα προηγηθέντα πανηγύρια τα αποδυτήρια έμοιαζαν με βομβαρδισμένο τοπίο. Εκείνο όμως που δεν περίμενε κανείς ήταν η χειραψία με τον σκόρερ που εκείνη την ώρα μόλις είχε ολοκληρώσει το ντους του και βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει μπροστά στη βασίλισσα φορώντας μόνο μια... πετσέτα, με την οποία κάλυπτε τα επίμαχα σημεία.

Δείτε το βίντεο. Είναι όλα τα λεφτά...