Σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα υποσχέθηκε ο Φερνάντο Σάντος στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Εθνικής μας, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΕΠΟ.

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον ελληνικό λαό μέσα από τα παιχνίδια μας», είπε ο νέος προπονητής της γαλανόλευκης και κάλεσε τους διεθνείς μας να παίζουν με καθαρό μυαλό, καρδιά και οργάνωση.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τιμή την πρόσληψή του, ενώ επεσήμανε πως θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, το έργο του οποίου εξήρε. «Θέλω να εκφράσω το σεβασμό μου προς τον Ότο Ρεχαγκελ, το όνομα του οποίου θα μείνει για πάντα χαραγμένο στους Έλληνες», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, χαρακτήρισε τον Πορτογάλο προπονητή συγκροτημένο άνθρωπο, με διάθεση να δουλέψει. «Έχει παρουσιάσει ήδη κάποιες σκέψεις, που αφορούν και στην οργάνωση, αλλά και στη γενικότερη φιλοσοφία, οι οποίες και θα τεθούν φυσικά υπόψη μας και νομίζω πως θα προχωρήσουμε πολύ καλά», πρόσθεσε.