Παίκτης της Φλαμένγκο θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο βραζιλιάνος επιθετικός του Ολυμπιακού αλλά με… δανεισμό.


Ο σύλλογος της Βραζιλίας ανακοίνωσε την απόκτηση με δανεισμό του παίκτη των «ερυθρολεύκων» για τον οποίο ο Ζίκο (νυν τεχνικός διευθυντής της βραζιλιάνικης ομάδας) μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας, προτού αφήσει την Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο, δυνατός και εκρηκτικός, με εξαιρετικά τελειώματα. Είναι σωστός επαγγελματίας και ήσυχος. Μετά από δύο χρόνια στην Ευρώπη θα πρέπει να προσαρμοστεί και πάλι στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο».


Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού δεν ξέχασε τον συμπατριώτη του, στον οποίο είχε «αδυναμία» από τη θητεία του στους «Πειραιώτες» και κινήθηκε άμεσα μετά τη διαφαινόμενη πρόθεση του Ολύμπιακού να «ξεφορτωθεί» τον Ντιόγκο είτε με τη μορφή πώλησης είτε με δανεισμό.


Ο Ζίκο ανέφερε, επίσης, ότι ο Ντιόγκο πηγαίνει στη Βραζιλία γεμάτος όρεξη καθώς μετά την απουσία του Ολυμπιακού από το Champions League δεν είχε στόχους.


Μα, κύριε Ζίκο, δε θυμόμαστε και αυτός να έκανε τίποτα το ιδιαίτερο για να εξασφαλίσει την παρουσία του ο Ολυμπιακός στην κορυφαία διασυλλογική διογράνωση. Κάθε άλλο…