Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ανακοίνωσαν ότι στέκονται στο πλευρό του Ντούσαν Μπάγιεβιτς και καταδικάζουν την «ύποπτη», όπως τη χαρακτηρίζουν, επίθεση εναντίον του.

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ σε ένα "φιλικό" παιχνίδι προετοιμασίας. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τη στήριξη στον προπονητή μας, που με άνανδρο τρόπο χτυπήθηκε από κάποιους "λίγους" που "επιθυμούν" το "καλό" της ΑΕΚ και κατάφεραν να την κάνουν παγκοσμίως ρεζίλι", τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Προσθέτουν επίσης ότι "Κάθε ανάλογο περιστατικό είναι χτύπημα στην ίδια την ομάδα, κάθε προσπάθεια διάσπασης του καλού κλίματος θεωρούμε ότι είναι ύποπτη. Ελπίζουμε αυτό που έγινε στους κόλπους της ομάδας μας να είναι το τελευταίο περιστατικό και όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε την ΑΕΚ πάλι μία οικογένεια".

Ο Μπάγιεβιτς από την πλευρά του, λίγο πριν την προπόνηση της Δευτέρας, δήλωσε: «Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα φτάσουν ως εδώ. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι».

Η σύλληψη των δραστών της επίθεσης στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, είναι θέμα χρόνου, δήλωσε ο υφυπουργός πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης και συμπλήρωσε : «πολύ γρήγορα θα λογοδοτήσουν οι άνθρωποι αυτοί».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης, δήλωσε : « Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τον δρόμο της και δέχεται σαμποτάζ εκ των έσω. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δισεκατομμύριο να αφήσουμε τον Μπάγιεβιτς να φύγει».