Ένταση παρατηρήθηκε λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν εκεί και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας έπειτα από τον πικρό αποκλεισμό που γνώρισαν οι ερυθρόλευκοι από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ μετά την ήττα με 1-0 στο Τελαβίβ από τη Μακάμπι.


Ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες προς τον Λίνεν και τον Ντιόγκο, που μάλλον θα πρέπει να θεωρούνται ήδη παρελθόν από το σύλλογο.

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πριν καν φτάσει ο Δεκαπενταύγουστος δρομολογεί σοβαρές εξελίξεις στην ομάδα. Ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό, θα πρέπει μάλλον να θεωρείται παρελθόν.


Για τις 11.00 το πρωί ��χει προγραμματιστεί συνάντηση του γερμανού τεχνικού με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, με μοναδικό θέμα συζήτησης τον τρόπο που θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Το βασικότερο όνομα που αναγράφεται στις αθλητικές εφημερίδες ως πιθανού αντικαταστάτη του είναι αυτό του Ερνέστο Βαλδέρδε, χωρίς να αποκλείονται και άλλα εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τον ισπανό.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος των πειραιω��ών ζήτησε σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο γερμανός προπονητής Λίνεν όσο και ο Ντιόγκο, ο οποίος αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στις καθυστερήσεις του αγώνα, να μην επιβιβαστούν στο τσάρτερ και να μη γυρίσουν με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα. Ωστόσο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και του άλλαξαν γνώμη, τονίζοντας και τις νομικές συνέπειες που θα είχε μια τέτοια κίνηση.